Aanbod

Begeleiding is individueel maatwerk en kent een integrale aanpak waarin zo nodig wordt samengewerkt met andere dienstverleners.

Een traject bij Karres Consult is ondersteunend wanneer je

  • aanvoelt dat het niet goed met je gaat en uitval wilt voorkomen;
  • je net ziek gemeld hebt vanwege stress of burn-out klachten en goede behandeling zoekt;
  • al lang, soms te lang, thuis zit en geen adequate begeleiding gehad hebt;
  • weer terug gaat keren naar werk en hierbij ondersteund wilt worden.

Mogelijkheden

  • Energiecheckup: waar sta ik?
  • Preventie traject: hoe kan ik vitaler worden?
  • Volledig hersteltraject in geval van ziekmelding
  • Begeleiding bij re-integratie
  • Aanvullend is ook een Koersonderzoek volgens de methode Hoogendijk mogelijk bij loopbaanvragen (zie Coaching & Rebalancing)

Wat kun je verwachten?

Op basis van een intake wordt een offerte gemaakt waarin met doelstellingen en een plan van aanpak. In alle gevallen is er sprake van individueel maatwerk gebaseerd op de Integrale aanpak van Karres Consult.
Op basis van de intake stellen we vast of het nodig is om andere deskundigen te betrekken. Trajecten worden afgesloten met een evaluatie met cliënt en/of opdrachtgever.

Resultaat- én procesgericht

Karres Consult integreert diepgaande persoonlijke begeleiding met helderheid en meetbaarheid. Hiervoor worden diverse gevalideerde testen gebruikt waarmee de beginsituatie en de vooruitgang gemeten kunnen worden.

Financiering

In veel gevallen kan de begeleiding worden vergoed door de werkgever. Karres Consult biedt zo nodig ondersteuning bij het aanvragen. Particuliere financiering is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
© 2012, Karres Consult | Realisatie: Gorter Advisie | Privacyverklaring
Erkende CSR Coaching

Persoonlijk | Orenda Karres

Orenda Karres Fascinatie voor het lichaam én liefde voor de natuurlijke ontwikkeling en groei van mensen zijn mijn twee grote drijfveren. Al ruim 10 jaar zet ik deze in mijn eigen bedrijf in en begeleid ik mensen met verschillende soorten vragen. De begeleiding gaat altijd over de combinatie ‘mens en werk’ waarbij ik een speciale aanpak heb. Deze aanpak nodigt je uit je vermogen om te voelen te ontwikkelen en te combineren met je vermogen om te denken. Als cliënt leer je om te luisteren naar de signalen uit je lichaam en deze serieus te nemen. Daardoor kan je ook andere keuzes maken in je leven en je loopbaan. Als docent lichamelijke opvoeding was ik al geïnteresseerd in ‘wat beweegt iemand?’ De periode als personeelsadviseur bij een grote vervoersmaatschappij leerde mij veel over organisaties en wat het betekent om daarin te werken. Aansluitend volgde een periode van burn-out waarin ik werd uitgenodigd mezelf onder de loep te nemen. Een belangrijke uitkomst hiervan is een eigen bedrijf waarin ik mensen begeleid, ik loop een tijdje met ze mee in een belangrijke fase in hun leven. Dit doe ik met enthousiasme, diepgang, humor en niet te vergeten een uitermate praktische aanpak. Met liefde en vanuit het volste vertrouwen dat het de bedoeling is dat je in je leven gaat doen waar je blij van wordt vanuit je eigen innerlijke kracht en je eigen innerlijke stroom.

“Don’t ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive.” (Howard Thurman).

Ik ben erkend CSR-coach® en Partner van het CSR Centrum (www.csrcentrum.nl) voor stress en burn-out coaching en als Rebalancer® ben ik lid van het Platform Rebalancing Nederland. Als loopbaan coach werk ik vooral met de Koersonderzoek methode van Hoogendijk (zie aanpak bij Coaching en Rebalancing). Tevens ben ik gecertificeerd Kernkwadrantentrainer, zet ik de Werkenergieanalyse® in en ben ik opgeleid in EFT, Emotional Freedom Techniques. Ik werk volgens de gedragscode van de NOLOC en de diverse beroepsorganisaties waarbij ik ben aangesloten.

Visie & Missie

Inspiratie De tijd waarin wij leven kenmerkt zich door verdwijnende zekerheden op vele fronten. Mensen worden uitgedaagd om op eigen benen te gaan, om hun leven vorm te geven vanuit hun eigen stroom en verantwoordelijkheid. Het is een tijd van ‘kleur bekennen’, van helderheid en openheid. Dit is zichtbaar binnen de gehele maatschappij maar vooral ook binnen werkrelaties. In mijn visie is het de bedoeling dat mensen vanuit hun eigen levenskracht hun leven vorm geven. Als je er totaal mag zijn, als je kunt ontspannen in het nu, in hoe je bent en wat er is, kun je bloeien. Dit lukt alleen als je contact kunt maken met wat van binnen leeft en dat bewust kunt ervaren en voelen. En als vervolgens je denken verbonden wordt met de ervaring in het lichaam. Als het hoofd verbonden wordt met het hart kan je keuzes maken die van binnenuit komen en waarmee je jezelf in balans kunt brengen. Daarnaast is ons menselijk lichaam geen machine maar zijn wij deel van de natuur. De natuur kent haar eigen wijsheid en ritmes; door hier naar te luisteren ontstaat er ontspanning en innerlijke rust.

Ik draag eraan bij dat

Klanten

Karres Consult werkt voor verschillende bedrijven, organisaties en voor particulieren.
Cliënten komen onder andere uit Almere, Amsterdam, Bussum, Den Haag, Diemen, Flevoland, Hilversum, Leiden, Naarden, Huizen, Utrecht en Weesp.

Logo's klanten Karres Consult

Contact

huis

Karres Consult
Ossenmarkt 20
1381 LX Weesp

Telefoon 06 - 15346184
info@karresconsult.nl

LinkedIn Orenda Karres op LinkedIn

Neem contact op voor:
• Begeleiding bij stress en burn-out
• Coaching & Rebalancing
• Loopbaanadvies